ACCÉS DIRECTE A FEDERACIÓ

Tercera Catalana – Grup 9

Últim Resultat

26/05/2018 | 18:00
C.M.Sant Celoni
read more
Edi Puigjaner
1er Entrenador
Primer entrenador i responsable tècnic. Cap del projecte esportiu per el primer equip. Desenvoluparà totes les tasques de coordinació entre els membres del Staff i serà el responsable de la confecció de la plantilla així com del desenvolupament del model de joc aquesta temporada.
Josep Mª Puig
Assistent
Durà a terme tasques de assistent del primer entrenador i serà també el responsable de totes les tasques relacionades amb un delegat. Porta ja varis anys a la casa i ja va formar tàndem amb Edi Puigjaner la darrera temporada al Juvenil B.
Oriol Masferrer
Preparador Físic
També va formar part del equip de treball de Jesús Martín la darrera temporada. Especialitzat en preparació física, l’Oriol, serà el responsable de tot el relacionat amb les carregues físiques de treball del equip així com també donarà suport en forma d’assistent a Edi Puigjaner. Masferrer té experiència en equips de primer nivell a la seva base com l’escola de Futbol DAMM on hi va militar varies temporades.
Martí Boada
Fisioterapeuta
És un jove molt preparat. Ha cursat estudis de Fisioteràpia a la universitat de Vic i porta molts anys vinculat al futbol des de la besant de jugador. Martí serà el responsable de tot el treball de prevenció/recuperació de lesions del primer equip, així com el màxim responsable del departament de fisioteràpia del club.
Jordi Sabe
Preparador de Porters
Sergi Atienza
Scouting
Tindrà un rol especial dintre del grup de treball tècnic del primer equip. Sergi prové del juvenil A de la UE Sant Celoni, on hi va militar la darrera campanya. Atienza, va tenir la mala sort de patir una lesió de lligaments creuats que el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant una temporada. No obstant, i com ha estat vinculat al departament de comunicació del club la anterior temporada, Sergi, serà el responsable del departament de Scouting i seguiment de rivals del primer equip mentre es recuperi de la seva lesió, i si tot  va com s’espera, es reincorporarà al primer equip passats uns mesos.
David Pera
Fisioterapeuta
El capità del equip la darrera temporada va decidir penjar les botes després de la lesió de creuats que va patir l’exercici passat. El salt a les banquetes d’en David era un esdeveniment que tots esperàvem doncs una de les seves característiques principals com a jugador i capità, eren les seves capacitats per transmetre les idees del entrenador al camp. David, durà a terme facetes d’assistent juntament amb Serra i Yuye, i serà un dels enllaços entre el vestidor i la part tècnica.

 

RankJugadorGolsAparicions
error: Content is protected !!