Nota Informativa Activitats Post-Temporada

Alteracions de l’activitat de l’entitat per les obres de canvi de gespa al camp municipal

Durant els propers mesos de Juny, Juliol i Agost tindran lloc les obres de canvi de la gespa artificial del camp municipal de Sant Celoni, el que ocasionarà alguns canvis en les activitats normals de l’entitat que afectaran principalment al torneig de final de temporada, als entrenaments de post-temporada i al campus d’estiu.

Respecte a la post-temporada, no es realitzarà el torneig de final de temporada i es buscaran alternatives per poder realitzar els entrenaments necessaris durant el més de juny i agost.

Pel que fa al campus de tecnificació d’estiu , que amb tant èxit s’ha anat desenvolupant durant els darrers anys, es comunica que aquest any no es durà a terme aquesta activitat. Durant les últimes setmanes, la Junta Directiva ha estat valorant diferents alternatives per poder donar continuïtat a aquesta activitat, però finalment s’han descartat aquestes opcions, per no oferir un servei amb la qualitat i garanties de satisfacció que ha estat habitual en el campus organitzat en els últims anys.

Aprofitarem aquest parèntesi com una oportunitat per tornar l’estiu del 2019 amb més força. Us esperem a totes i tots.

La Junta Directiva UE Sant Celoni

error: No copies !!