Carta als Socis

Estimades sòcies i socis,

El passat 26 de febrer van tenir lloc les primeres eleccions de la UNIÓ ESPORTIVA SANT CELONI, amb un èxit de participació que parla de la vitalitat d’aquesta entitat.

La Junta Directiva escollida en aquestes eleccions vol agrair la confiança depositada en el nostre projecte, que ens encoratja i responsabilitza per intentar complir amb l’objectiu de fer créixer el nostre club a tots els nivells.

Agrair a l’anterior Junta la seva dedicació i a l’Ajuntament de Sant Celoni el seu esforç en aquests dos anys de transició, en que han acompanyat i assessorat al club fins a la celebració de les eleccions, en que les sòcies i socis heu pogut escollir l’opció que heu considerat millor, per dirigir el club durant els propers quatre anys.

Aquesta nova Junta assumeix el repte amb molt orgull i amb moltes ganes de treballar, per poder donar la millor resposta a la confiança que ens heu demostrat. Tenim molt clar cap a on volem anar i treballarem per fer un gran club que aconsegueixi ser un referent a tots els nivells. Tot i això, volem demanar paciència, acabem d’aterrar, hi ha molta feina per fer i es farà, però tot requereix el seu temps. Aquest final de temporada serà una mica complicat però són uns mesos molt importants per poder començar a establir unes bases sòlides per iniciar la temporada vinent amb les millors garanties.

Per acabar us volem traslladar que per a aquesta Junta el paper de les sòcies i socis, i de totes les persones que formen part del club, ha d’anar més enllà de la possibilitat de participar en unes eleccions cada quatre anys. Volem un club en que la gent participi i volem ser transparents respecte a la gestió del club. En aquest sentit properament començarem a treballar amb les col·laboradores i col·laboradors per poder tenir un coneixement directe de les vostres inquietuds i en les properes setmanes us informarem de la data de celebració d’una assemblea extraordinària per poder presentar-nos davant totes les sòcies i socis i explicar les primeres actuacions dutes a terme i els objectius a curt termini.

Moltes gràcies!!! Força Unió!!!

La Junta Directiva

error: No copies !!