DOBLE COP D’EFECTE?

La Unió Esportiva Sant Celoni acabarà el  Tourmalet particular lliguer, disputant partits d’alta exigència de manera consecutiva  enfront els equip de la part alta de la classificació (Lliçà d’Amunt, Montmeló, Vilanova del Vallès) , i amb un balanç de quatre punts dels nou possibles.

Al acabar una dura etapa, se’n ha d’obrir una de nova, encara que aquesta mateixa on encara està oberta, l’equip celoní ha mostrat diferents cares en el que porten de lliga. Fan seves el més típic del futbol i el més llògic com és el factor camp; Fora del Municipal, irregulars, tres derrotes ( Santa Perpètua, Canovelles, Vilanova) ho confirmen. I de manera contrària s’ha guanyat tot, excepte un empat. L’equip dirigit per Eduard Puigjaner resol els partits de manera eficaç i contundent alhora de jugar al poble, davant de la seva gent es veu un equip molt sòlid.

Aquesta setmana es rebrà per primera vegada al Santa Maria Montcada, un rival directe que ja ha demostrat que, després de pujar de Quarta Catalana, han vingut per quedar-se.

Necessitem la millor versió de l’equip després de la dura derrota a Vilanova del Vallès, i estem segurs que la veurem i, per això necessitem l’escalfor de la gent!

Força Unió!!

[stm_nm title=”Pròxim partit” count=”1″ pick_team=”3905″]
error: No copies !!