El Nom del Club

El 23 de maig de 2016, es van signar els primers estatuts de la UNIÓ ESPORTIVA SANT CELONI, club que naixia de la fusió de les entitats Club Esportiu Sant Celoni i  Penya Barcelonista Sant Celoni. Els tràmits van ser complicats i lents i el Consell Català de l’Esport va sol·licitar unes esmenes als Estatuts, entre les quals no admetia el nom escollit per al club. Des de fa uns anys, no admet  noms de clubs de nova creació anomenats “UNIÓ ESPORTIVA”.

Davant aquest inconvenient, l’anterior Junta va escollir com a nou nom del Club “FUTBOL CLUB SANT CELONI”. A l’assemblea celebrada al novembre de 2017, es va proposar i va ser aprovat aquest nom i es van fer les corresponents esmenes als Estatuts, davant el Consell Català de l’Esport.

El 26 de febrer de 2018 van tenir lloc les primeres eleccions del club, en que va resultar escollida la candidatura encapçalada per Cristóbal Moral.

A la reunió de Junta, celebrada el 5 d’abril de 2018, a la Sala Polivalent del Camp de Futbol, es va considerar que, atès que l’aprovació del nom, es va produir en una assemblea amb un número de socis inferior al 5% del total, i que l’elecció del nom és una oportunitat per poder impulsar la participació, s’impulsarà un procés participatiu del 27 d’abril al 6 de maig, per escollir i/o ratificar el nom, a l’espai web del club, amb les garanties necessàries per obtenir un resultat que garanteixi la voluntat majoritària. El nom que resultés escollit, cas de ser diferent al aprovat a l’assemblea de novembre de 2017, hauria de ser ratificat pels socis a l’assemblea que tindrà lloc el proper 10 de maig a la Rectoria Vella de Sant Celoni.

Els noms proposat per la Junta Directiva són:

  • Associació Esportiva Sant Celoni (A.E. Sant Celoni)
  • Sant Celoni Futbol Club (Sant Celoni, FC)
  • Futbol Club Sant Celoni (FC Sant Celoni)
error: No copies !!