L’Infantil “A” al MIC’18

Que és el MIC?

La Mediterranean Intenational Cup (MIC) és un torneig de futbol base internacional que porta a la Costa Brava a alguns dels clubs i seleccions nacionals més potents de tot el món. El torneig va néixer amb l’objectiu de donar la oportunitat a joves de qualsevol racó del planeta de poder conviure i competir amb els millors equips, pedreres i jugadors del futbol mundial. Divuit anys després, MICFootball segueix amb el mateix esperit.

Del 27 de març a l’1 d’abril del 2018 els amants del millor futbol formatiu del món podran gaudir amb més de 900 partits de més de 300 equips repartits en 9 categories diferents (des d’alevins fins a juvenils).

Igual que va passar en el seu moment amb cracks del present com Neymar, Coutinho, Messi o Piqué, les estrelles del futur tenen una cita ineludible al MIC, representant les categories inferiors d’equips i seleccions amb reputació mundial. Vols saber quins seran els propers dominadors del futbol?

[cq_vc_colorblock image=”11080″ thetitle=”INFANTIL A” textblockbg=”bittersweet” elementshape=”roundsmall”]Avui l’equip de Carles Morera i Arnau Muniesa a sumat els seus primers 3 punts en guanyar al Palafrugell per 1 a 0. 

Demà a les 12:00h. partit contra el INICIA FUTBOL Y VALORES a Pals i a les 19:00h gran partit contra el MANCHESTER CITY a Sta.Cristina d’Aro, us anirem informant dels resultats per xarxes socials.

[/cq_vc_colorblock]
error: No copies !!