Primera Derrota

[event_results id=”10601″ align=”none”]

Aquest cap de setmana passat, el nostre Prebenjamí B ens enfrontàvem al CE Llerona, equip afiançat en la zona mitja-alta de la classificació.

Trencant la bona dinàmica portada fins ara, l’equip va realitzar els dos pitjors quarts del que portem de lliga; no vam saber mantenir la calma en moments claus davant d’un equip molt replegat i amb una defensa molt rocosa. El joc amb pilota no va ser fluid com els altres partits disputats, i va fer entrar una dinàmica de ritme i joc dolenta, que el rival va aprofitar per adelantar-se en el marcador en una contra. Tot i això, vam tenir algunes jugades clares per empatar, com per exemple un pal d’Andreu.

El tercer i el quart quart van ser una altre història. Els nostres van sortir amb la intensitat adequada i tot i no estar fins amb pilota, es va intentar fins al final.

Les ocasions arribaven, amb un altre pal de Roc i un u contra u de Piero que el porter parava magistralment, però la pilota no volia entrar. Es va ajuntar tot. Amb un rival nul ofensivament, on només ens va crear perill en una altre contra on Adam va salvar magistralment. Uns mals dos primers quarts, juntament amb la poca efectivitat va provocar el resultat final de 0-1.

Tot i això, el futbol et treu i et dona coses. Sabem molt bé els errors que em comés, i sabem que els arreglarem començant per cada entreno.

La setmana vinent visitem el Sta Perpètua, equip dur i rocós (i actual líder) que no ens ho posarà gens fàcil, però existeix una plena confiança en aquest grandiós equip.

Força UESC!!

[event_performance id=”10601″ align=”none”]

error: No copies !!