Victòria amb molt bon joc de l’Aleví G

Jornada molt bona i on s’han demostrat moltes coses sobretot que no guanya sempre els grans i que per sobre de tot el bon joc la gran majoria de vegades en dona resultats.

La setmana passada vam tindre bon joc però era el lider i ens va tocar mal resultat, aquesta setmana hem seguit amb el bon joc, surtin amb pilota jugada al darrera des del primer min. i els dos primers quarts la sort ha caigut de part nostre tot i tenim bon joc, dos errors de control han fet que ells tinguessin dues oportunitats que no han sabut transforma els de Bellavista i per sort nostre se’ns ha aparegut la verge moreneta i ha anat al pal després d’aquestes dues jugades d’ells que ha sigut molt seguides. Total control nostre tot que alguna jugada ells també han tingut però no amb tant perill que les comentades.

El seu joc sempre passa pels peus del seu gran jugador i crec que un dels millors de la lliga (el num 8) és qui ha creat més perill que aquí a casa ens va fer els 3 gols jugant de davanter amb un sistema igual que el nostre el 3-2-1 i en aquest matx ho a fet de mitja punta sempre apareixen de segona línia i donant perill el nostre equip.

Tot i els grans elogis argumentats de l’equip rival avui els celonins s’han emportat la victòria cap a casa i tot plegat els 3 punts que fan que deixin un respir a la classificació, ja que eren els que anaven per darrere nostre 10 ens per un punt i amb la victòria d’avui ens hem posat a 4.

Per acabar la crònica evidentment no en deixaré de parla dels nostres, ja que si ens hem emportat la victòria és que hem fet alguna cosa millor que ells i avui ha sigut un gran dia per als davanters nostres han fet servir la seva velocitat i sobretot hem aprofitat l’espai que ens donaven ells en tocar nosaltres la pilota al darrere hem generat que la seva pressió sigues alta i que les seves línies pugessin i que del mig camp al camp contrari estigues completament buit i amb un porter totalment aculat a la porteria a sigut més que fàcil intel·ligència per part nostre, hem acabat el 3r quart amb 1-0 que com ja he comentat bastant dominat i el 4t quart ja amb el partit que ens favoria, ja no només hem resultat si no amb moltes situacions hem posat l’equip més ofensiu que tenim i hem culminat amb el 2-0.

[event_results id=”10996″ align=”none”]

Amb el rival ja abatut hem seguit el bon joc tot i no ser tan brillant com tot la resta del partit perquè el cansament sobretot l’eufòria implica que els jugadors volen més tot el que havíem posat ofensivament o hem canviat dràsticament per encara cansar més el rival i posar cap al partit i que seguis el toc i així ha sigut un altre cop, elaborem una bona jugada des de darrere i hem sentenciat el partit amb 0-3 .

Molt bon partit del nostre aleví G que setmana rere setmana va demostrant que no només els grans són millors els que demostren que sabem jugar a futbol un pas de gegant que ens posa a les portes del 8è lloc i amb la possibilitat de mira més amunt encara, però ara si pas a pas partit a partit i sense cap pressió la temporada en si i el treball tot i que encara no s’acabat, la temporada ha sigut bestial d’aquests nanos de l’aleví G mai deixen de sorprendre i de demostrar coses i sobretot inculquen a molta gent que amb el treball i l’esforç és pot aconseguir grans coses.

Moltes felicitats aleví G sou molt grans i com diem dins el camp sou autèntics campions i ho anirem demostrant per tot el Vallès i ja sí que per últim vull acabar donant les gràcies el porter de l’aleví F Ibai, que ens ha sigut de gran ajuda en moltes jugades clau ens ha vingut a fer la suplència del nostre porter que a causa de la seva absència per salut que des d’aquí li donem totes les forces perquè torni amb el nostre equip al més aviat possible.

Gràcies ibai i força aleví G molta força uesc arribarem amb objectiu o això esperem en un futur no molt llunyà de fer aquest club sinó el més gran del Vallès un dels més grans

 

error: No copies !!